Cu Actros L conduci relaxat
Ofertă specială Actros L

Cu Actros L conduci relaxat

Urmărește ofera noastră limitată.

Mercedes-Benz Trucks te ajută să-ți conduci afacerea relaxat. Acum poți achiziționa camionul Actros L în două variante de motorizare, cu pachet de service inclus timp de patru ani, la un preț imbatabil și cu o ofertă excepțională de finanțare în sistem credit.

Campania include modelele Mercedes-Benz Actros L 1848 LS - înălțime normală de cuplare și 1845 LSnRL - șasiu coborît. Camioanele sunt dotate cu pachet aerodinamic ce include paravânturi laterale, deflector pe cabină și panouri aerodinamice între roți (doar pentru modelele 1848 LS), pachet complet lumini LED, climă în staționare, AC automat, precum și pachet sisteme de siguranță.

Cabina înaltă BigSpace îndeplinește cele mai înalte standarde de confort la conducere, prin intermediul MirrorCam, al frânei electronice de parcare și Multimedia Cockpit interactiv. Designul modern, ergonomic si practic al cabinei oferă șoferului cele mai bune condiții de muncă și locuit. 

Model Pachet service Mercedes-Benz Complete
 

Preț 

(EUR fără TVA)

Rată 

(EUR fără TVA)

1848 LS 109.990 1.789
1845 LSnRL 111.900 1.826

Pachetul de service Mercedes-Benz Complete oferă o acoperire completă pentru autovehiculul dvs, în rețeaua internațională de parteneri autorizați Mercedes-Benz Trucks*.

Pachetul extins de servicii include toate lucrările de service și piesele de uzură**.
În campania „Patru ani fără griji”, pachetul Complete este calculat pentru o perioadă de 48 luni, în limita a 120.000 km/an.

Specificațiile camioanelor Actros L 1848 LS din campanie se încadrează în clasa a II-a de emisii de CO2, conform legislației germane.

*Reviziile se pot efectua exclusiv în rețeaua de parteneri autorizați din România.
**Pachetul nu acoperă anvelopele.

Oferta de finanțare din cadrul campaniei „Patru ani fără griji” este asigurată exclusiv de Daimler Truck Financial Services powerd by Raiffeisen Leasing IFN și se supune termenelor și condițiilor acestora.

Rata lunară este calculată pentru finanțare în sistem credit, pentru o perioadă de 48 de luni, cu avans minim de 10% și dobânda EURIBOR + 1,99%. Asigurarea CASCO este inclusă în rata lunară.

 

Campania „Patru ani fără griji” se desfășoară în perioada 10.12.2023- 31.03.2024, în limita stocului disponibil.

 

Daimler Truck & Bus România își rezervă dreptul de a nu răspunde pentru eventualele erori de publicare sau disponibilitate a produselor. Prezenta ofertă este valabilă în în perioada 10.12.2023- 31.03.2024, în limita stocului disponibil și se supune termenelor și condițiilor de vânzare ale Daimler Truck & Bus România. Pentru informații complete și actualizate legate de disponibilitatea campaniei, precum și oferta specială de finanțare a Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing IFN, vă rugăm să contactați reprezentanții de vânzări camioane ai Daimler Truck & Bus România.

În sus