Confort
Actros

Confort

Noua dimensiune a confortului.

Confortul sporește productivitatea șoferului și contracarează oboseala. Ambele sunt esențiale, în special în traficul interurban, motiv pentru care libertatea de mișcare și atmosfera sunt importante la Actros. Integrat armonios în condițiile de conducere de zi cu zi.

Content interieurdesign 23

Prezentare generală a avantajelor.

  • Design interior de înaltă calitate, atractiv cu separare clară a zonei de lucru și a spațiului de locuit
  • Atmosferă intimă grație conceptului de iluminat interior pentru iluminarea optimă a cabinei șoferului
  • Iluminat ambiental cu LED1 și iluminat ambiental cu LED, conducere și locuire1 pentru o iluminare deosebit de plăcută și o orientare mai bună în timpul pauzelor și în timpul conducerii pe timp de noapte
  • Concepte de interior StyleLine1 și TrendLine1

Exemplar în ceea ce privește confortul la condus, la muncă și locuit: la proiectarea cabinei șoferului, atenția se focalizează în primul rând pe șofer. De la alegerea culorii, care oferă un ambient prietenos și un spațiu confortabil, până la conceptul de lumină din habitaclu - totul este gândit pentru a ușura munca și a face pauzele să fie cât mai plăcute și mai relaxante posibil.

Cine activează în traficul interurban și este ca acasă în propriul camion, are nevoie de un confort deosebit de ridicat de somn și de locuit. Cu paturile sale confortabile, modelul Actros oferă acest lucru pe drum.

Content living sleeping comfort 03

Oglindă de bărbierit. Oglinda este amplasată în compartimentul de depozitare de pe partea însoțitorului, deasupra parbrizului, și poate fi agățată (cu ajutorul cârligelor din spate) sau montată, dacă este necesar.

Content living sleeping comfort 05

Saltele. Salteaua confort din spumă rece, cu 7 zone, asigură un somn odihnitor. Un nivel și mai ridicat de confort este garantat de salteaua cu multiple zone PremiumComfort, disponibilă la cerere atât pentru patul din partea superioară cât și pentru cel din partea inferioară.

Content stowage facilities 02

Masa rabatabilă disponibilă ca echipare specială este integrată în panoul de instrumente și poate fi rabatată și pliată rapid pentru a putea lucra sau mânca.

Pe lângă diferitele spații și compartimente de depozitare, conceptul complex de depozitare al modelului Actros cuprinde și mai multe posibilități de integrare a sertarelor, de exemplu sub panoul de instrumente sau sub pat și – în funcție de cabina șoferului, în acest moment și sub formă de frigider.

Modelul Actros este echipat standard cu un sistem radio Infotainment integrat. În plus, la cerere este disponibil și un radio digital cu Digital Audio Broadcasting (DAB+). Pentru conectarea dispozitivelor externe sunt disponibile numeroase variante de conexiuni.

Content Actros comfort radio navi

Suport de telefon mobil indisponibil momentan.

În combinație cu sistemul de navigație Truck pentru ghidul de traseu dinamic și specific camioanelor și cu Live Traffic Information, și asistența pentru semne de circulație este în dotarea standard. Datele cartografice sunt reprezentate pe display-ul secundar Multi-Touch.

În combinație cu Classic Cockpit, Multimedia Radio cu touchscreen color de 17,7 cm poate fi operat intuitiv și oferă numeroase caracteristici de confort. Între acestea se numără interfața Bluetooth pentru comunicare hands-free și streaming audio, ca și apelarea confortabilă a conținuturilor smartphone-ului prin intermediul Apple CarPlay și MirrorLink.

Pentru o manevrare mai ușoară și o calitate mai bună a convorbirii, modelul Actros poate fi echipat cu sistemul de telefonie tip confort Plus și un suport inductiv de telefon mobil. Pentru o calitate ireproșabilă a transmisiei există o antenă telefonică externă, ca și un dispozitiv hands-free integrat via Dual-Bluetooth, cu care pot fi conectate până la două telefoane mobile. Încărcarea fără cablu se face pentru aparate smartphone de maxim 6'' (15,2 cm) prin intermediul suportului inductiv de telefon mobil.

Mulțumită receiver-ului digital, pe lângă programele radio obișnuite, sunt recepționate și programele DAB- și DAB+ emise terestru digital. În funcție de țară stă la dispoziție o mare varietate de posturi de înaltă fidelitate. Alte avantaje sunt proprietățile excelente de recepție și informații suplimentare prețioase, în principal despre programul radio.

Teaser highlights

Prezentare generală a avantajelor.

  • Opt variante de cabine ale șoferului pentru utilizarea în traficul pe distanțe lungi și pentru transportul de mărfuri de mare tonaj
  • Design exterior distinctiv, concept de lumini și aerodinamică avansată
  • Linie inconfundabilă a farurilor, la cerere fază lungă/scurtă și lumină suplimentară în viraje automate, lumină de rulare pe timp de zi cu LED, precum și lămpi spate cu LED
  • MirrorCam271, 287 pentru un consum și mai redus
  • La cerere, pachetul de dotări ExtraLine pentru o apariție individualizată și mai marcantă
În sus